Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sposoby Na Zarobienie Kasy.

Axelel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Pierwszym sposobem jest po prostu bicie metków najlepiej mieć 30 -33lvl i bić metki 25,30,35 w ten sposób można zyskać sporo kasy od 10kk do 1kkk dziennie. To też zależy ile będziecie przy tym siedzieć.

2.Drugi sposób to iść na besta. specjaliste z niego dropią FMS , jekonki ,klucze i inne rzeczy.Średnio dropi jeden fms na 30min-1 godz.30 min.Jak będziemy długo siedzieli i będzie mieli farta do sr np (45) to bardzo szybko możemy się wzbogacić.Trzeba mieć 17lvl-28 lvl.

3.Trzeci sposób jest to m3 wbijamy ok 15 lvl i idziemy dropic najlepiej znaleźć gildie by oddawać exp.Dropią tam wszyskie bronie na 30lvl oprócz jelonka.Jednak trzeba tam zrobić dobre eq +7 ,+8.

4.Kolejnym sposobem jest łowienie ryb na fb lub nie ja polecam sposób np.mamy 5 karasi wystawiamy 3 za 200k , a dwie za 200kk i czasami kupują ludzie w pośpiechu.Można też otwierać i zarabiać na małżach lub perłach.

5.Następnym sposobem jest dropienie medali w lochu dziennie możemy zarobić nawet 30-150kk.Najlepiej mieć około 20 lvl.

6.Ten sposób jest chyba najlepszy , ale trzeba mieć kase na rozkręcenie biznesu ,a więc idziemy do czerwonych gdzie generalnie jest najtaniej i latają tam boty , które wystawiają tanio itemy np.u mnie bodzio chodzi 200kk a one się mylą i wystawiają za 20kk małże z fb u nich 9kk a u ciebie 12kk.Tak więc warto spróbować jednak nie będzie coraz łatwiej bo boty naja aktualizacje i coraz rzadziej się mylą.

Proszę o + długo nad tym pracowałem.

Opublikowano

Człowieku, o tym to wie każdy gracz metina. M3, mini-bossy z M2, metiny... I nad tym "długo" pracowałeś? Nawet kolorów nie ma.

Give me some 501s jeans on and roll joints bigger than King Kong's fingers.

~Wiz Khalifa.

Opublikowano

No to po pierwsze, że to wie każdy, ale jeszcze to że brzydko to opisał.

Tak nieestetycznie, po prostu mi się sam poradnik nie podoba.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...